FanPost

Een open brief aan Robin van Persie

I took the liberty of translating the original post by Twin Cites Hawk into Dutch courtesy of Google Translate. I apologize for any and all mistakes that Goggle makes

Robin,

Er komt een moment in de carrière van elke voetballer, waar ze geconfronteerd worden met de behandeling van de zakelijke kant van de sport. Dit aspect van de sport is iets dat buiten gespeeld achter gesloten deuren (de laatste tijd, of,, in de grenzen van de woonplaats van de manager) en elk woord van de belangrijkste stakeholders van de citaten vervormd raakt, verkeerd en, het meest van de tijd, opgeblazen.Als iemand die kijkt van buiten de hoofdactiviteit, ik zeker niet jaloers op de spelers die weg te stappen van wat ze graag doet om ervoor te zorgen dat hun wensen, verlangens en ambities in de sport wordt voldaan door middel van een wederzijds engagement in de vorm van een contract met de club die het beste biedt deze behoeften en wensen.Immers, je hebt getraind zelf het grootste deel van je leven om ervoor te zorgen dat uw talent ligt op het veld, en niet naast het veld.Arsenal for what appears to be you wanting to see how aggressive the club is in fulfilling your wishes, desires and ambitions to become a club that's able to compete at the highest of">Voor de afgelopen 12 maanden heeft U opzij zetten het ondertekenen van een contract verlenging met Arsenal voor wat lijkt op je willen zien hoe agressief de club is in het vervullen van uw wensen, verlangens en ambities van een club die is in staat om te concurreren op de hoogste van te worden niveaus. Voor een speler van je buitenaardse talent, dit is volledig begrijpelijk. Je duidelijk aangetoond, door middel van uw prestaties op het veld, je verdient om omringd te worden met spelers die in staat zijn om je talent en het verlangen om wedstrijden te winnen evenaren. En Arsenal heeft een reputatie opgebouwd, zowel in de media en met spelers, dat ze lijken te zwakkere teams dan wat ze in staat bent om fielding veld, Arsenal, zeggen ze, een solide financiële basis te geven op het moment en moet in staat zijn om meer spelers van uitzonderlijke talent dan ze momenteel doen. Ik zou het vrijwel onmogelijk dat u niet dit gesprek gehoord, en ik zou het vrijwel onmogelijk dat een van de redenen die je hebt buiten gehouden van ondertekening van deze verlenging van het contract, en waarom de geruchtenmolen geschopt in overdrive de laatste vijf dagen , is niet omdat dit vooroordeel.

Hier is het probleem: Aangezien u ondertekend met Arsenal in 2004, we hebben een nogal belangrijke spelers verlaten de club. En na elke speler verliet de club, we nooit viel van het huidige niveau stonden we op voordat ze vertrokken. We hebben een of andere manier vastgehouden aan een top vier afwerking elk seizoen. Arsene Wenger is one of the best coaches in the world; 3) At the time">Als gevolg daarvan kunnen we stellen drie mogelijke conclusies: 1) De vertrekkende speler had niet zo veel impact op de ploeg zoals eerder gedacht, 2) Arsene Wenger is een van de beste coaches ter wereld, 3) Op het moment , de ploeg hadden we in de plaats was eigenlijk heel behoorlijk en de vervanging van de vertrekkende spelers heeft fantastisch werk bij het invullen van voor hen. Cesc Fabregas's value to the squad stood at the time of his departure (the same goes for Emmanuel Adebayor, Gael">Van deze drie conclusies, ga ik gooi de eerste omdat slechts een dwaas zou zelfs proberen om een ​​discussie op gang over waar Cesc Fabregas om de waarde van de ploeg stond op het moment van zijn vertrek (dat geldt ook voor Emmanuel Adebayor, Gael Kolo Toure, Mathieu Flamini, Jose Reyes and, yes, Samir Nasri).">Clichy, Alex Hleb, Kolo Toure, Mathieu Flamini, Jose Reyes en ja, Samir Nasri). Nu nog steeds voorstellen dat die spelers bij de club, naast andere belangrijke aanwinsten die we hebben geboekt in die tijdspanne sinds de uittocht van jonge, goede spelers begon. Je zou een dwaas om te denken Arsenal zou niet concurreren om trofeeën, gezien het feit dat ik denk dat het helemaal eerlijk om te zeggen dat punt # 2 hierboven is geldig zijn. Maar stuk voor stuk van die spelers vertrokken naar redenen die zij, direct of indirect, verklaarde waren voor sportieve redenen: ze wilden zilverwerk winnen.

En nu komen we bij het leuke gedeelte. Het verlaten van Arsenal voor sportieve redenen - te willen glanzende potten te winnen - is een handig excuus om de fans te vertellen wanneer je, en de anderen voor je, weet je weggaat voor je geld redenen in de eerste plaats. We weten allemaal dat de club niet de aard van de astronomische salarissen te betalen dat andere nouveau riche clubs uitdelen aan nieuwe spelers en ze hebben gemaakt dit zeer publiek. Maar als we hierboven vermeld dat zowel Arsene Wenger weet hoe te coachen en dat er een grote hoeveelheid gegevens een back-up van het feit dat de club niet heeft gedoopt in het klassement na een zware afwijkingen, dan kan het veilig om te veronderstellen dat de zeer kans op het winnen van dingen is om de hoek - we hoeven alleen maar vast te houden aan de spelers hebben we op zijn plaats. Dat is waar u en uw huidige contract situatie een rol gaan spelen.


Als u wilt vertrekken, dat is helemaal prima met mij. Ik zou liever een team vol met spelers die zich inzetten voor de club dan hebben onze leider op zoek wanhopig op het veld. We zagen in Adebayor en de laatste seizoenen Cesc met de club die onze moraal en de chemie ontbrak op het veld. Hell, de grootste lead-in voor onze uitwedstrijd in Barcelona in 2011 was niet zo dat we de totale leiding te gaan in die stropdas hield - het was de thuiskomst van onze belangrijkste speler naar een club die onophoudelijk werden banden die beweert zijn DNA en de daaruit voortvloeiende stilte die kwam van hem, en we allemaal hier zitten met de slechtste poker gezichten in de wereld als we geprobeerd om dat sideshow beweren had geen invloed op onze prestaties die nacht. Ik weet niet eens aan denken hoe dit seizoen zou zijn gefilterd uit of Arsene gemaakt Nasri blijven rond onze ploeg. Dat gezegd hebbende, je hebt laten zien in slechts een seizoen hoe belangrijk u zich bij de club, als een rijke bron van doelen en als een leider, een kapitein, en een mentor aan de kinderen die honger lijden voor deze vorm van begeleiding als ze beginnen hun carrière . Denk terug aan toen je lid werd Arsenal, in opleiding, u gewerkt aan oefeningen samen met je idool, Dennis Bergkamp. Nu is het jouw beurt om in zijn rol. Het is uw kans om spelers te laten zien zoals Benik Afobe de ins-and-outs van het zijn een top professional.


Nogmaals, hoewel, als je wilt vertrekken, dan vertrekken. We gaan verder en zullen we andere wegen om doelen te halen. Maar doe ons allemaal een plezier en ga niet liggen voor ons. Niet pissen op ons hoofd en vertel ons het regent. We zijn allemaal volwassenen hier en je zou verlaten voor het dubbele van het geld dat u hier zou gaan maken, dus gewoon uit te leggen dat de munt was te veel af te slaan. Je hebt gewonnen FA Cup medaille in je eerste jaar bij Arsenal als een sporadisch gebruikt vervanger, dus je zou niet vertrekken naar nieuwe uitdagingen. Je zou verlaten voor geld dat niet houdbaar is in deze sport, mogelijk naar een club die op tempo om de EPL te verdunnen in een een-club competitie. We hebben een aantal van de grootste talent die via onze gelederen in bijna een generatie, samen met signeersessies gemaakt Wenger die het best kan worden omschreven als atypisch, gezien zijn recente geschiedenis, en je bent klaar om hen te leiden naar hoogten hebben we niet gezien in welke voelt als voor altijd. U bent op een tempo dat om een ​​aantal getalenteerde beeldhouwer begin weg te hakken bij een groot deel van brons te maken.


Ik denk dat mijn vraag aan u is deze: Wat wilt u uw erfenis worden?Dertig jaar vanaf nu, wat je wilt dat mensen je nog op? Wil je herinnerd worden als een talentvolle speler die voor het grootste betaaldag ondertekend voor het einde van zijn carrière en speelde een beetje aan een paar trofeeën, of wilt u om vereeuwigd te worden als een leider die nooit naar beneden ondersteund vanuit een gevecht? U zei dat het niet uitmaakt wat er gebeurt, je altijd blijft een Gunner voor het leven, maar je bent vergeten dat de ware Gunners niet de club te verlaten wanneer de uitdaging wordt harder. Wil je herinnerd worden als een kapitein die een band van buitenbeentje kinderen leidde tot de grootste hoogten denkbare, of wilt u herinnerd worden als een speler die namen het geld en verdiende zijn trofee de gemakkelijkste weg? De club stond naast je als je gevochten letsel na een blessure in het begin van uw Arsenal carrière, en ze vervolgens beloond je met twee contractverlengingen, omdat ze geloofde in jou. Ik zeg niet dat je moet hun geloof terug te betalen, maar ik denk dat het een vrij zware klap in het gezicht van alle betrokkenen zijn als je zou vertrekken op het hoogtepunt van je carrière, nadat de club zo veel geïnvesteerd in een speler op basis van zijn potentieel in plaats van output. Luister, ik benijd je, want, nogmaals, je talent ligt op het veld, niet uit. Net kunt u doen wat introspectief denken over uw moraal, uw waarden en als het overeenkomt met de mensen die je hebt die je. Veel succes, God zegene en ik hoop dat je zal altijd een Gunner voor het leven.

Travis

X
Log In Sign Up

forgot?
Log In Sign Up

Please choose a new SB Nation username and password

As part of the new SB Nation launch, prior users will need to choose a permanent username, along with a new password.

Your username will be used to login to SB Nation going forward.

I already have a Vox Media account!

Verify Vox Media account

Please login to your Vox Media account. This account will be linked to your previously existing Eater account.

Please choose a new SB Nation username and password

As part of the new SB Nation launch, prior MT authors will need to choose a new username and password.

Your username will be used to login to SB Nation going forward.

Forgot password?

We'll email you a reset link.

If you signed up using a 3rd party account like Facebook or Twitter, please login with it instead.

Forgot password?

Try another email?

Almost done,

By becoming a registered user, you are also agreeing to our Terms and confirming that you have read our Privacy Policy.

Join The Short Fuse

You must be a member of The Short Fuse to participate.

We have our own Community Guidelines at The Short Fuse. You should read them.

Join The Short Fuse

You must be a member of The Short Fuse to participate.

We have our own Community Guidelines at The Short Fuse. You should read them.

Spinner.vc97ec6e

Authenticating

Great!

Choose an available username to complete sign up.

In order to provide our users with a better overall experience, we ask for more information from Facebook when using it to login so that we can learn more about our audience and provide you with the best possible experience. We do not store specific user data and the sharing of it is not required to login with Facebook.

tracking_pixel_9353_tracker